AcasăMâncareAperitiv - foc: cum se prepară legumele delicios folosind doar sare

Aperitiv – foc: cum se prepară legumele delicios folosind doar sare

Rețeta de mai jos este incredibil de simplă.Cu toate acestea, gustarea de legume rezultată este pe placul tuturor, fără excepție.

Așa cum ne spune bucătarul Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, la prepararea acestui preparat se pot folosi aproape orice legume – diferite tipuri de varză, morcovi, sfeclă, daikon, cartofi dulci, usturoi etc.etc..

Nu sunt potrivite doar vinetele, deși se pot pune și în borcane după prăjire.

Așadar, odată ce ai selectat legumele pentru aperitiv, tăiați-le în bucăți mari și puneți-le într-un castron mare.

Adăugați sare aici (recomandat 2% din volumul total, dar este mai bine să vă bazați pe propriul gust).

Zdrobiți-le puțin cu mâinile și lăsați-le să stea până când apare sucul.

După aceasta, transferați legumele în borcane și umpleți cu apă bună și curată.Trebuie să adăugați ardei iute și mazăre în fiecare borcan și, dacă doriți, o umbrelă de mărar și o frunză de dafin.

Pentru ca aperitivul să fermenteze mai repede, turnați o lingură de saramură veche în borcane.

Pentru prima dată, fără saramură, „varza murată” începe să fermenteze în a doua sau a treia zi.Dacă utilizați saramură, procesul va dura aproximativ o zi și jumătate.

De asemenea, este important să luați în considerare temperatura din cameră – cu cât este mai cald în bucătărie, cu atât va începe fermentarea mai rapidă.

Nu uitați să străpungeți conținutul borcanelor cu un băț de lemn de mai multe ori pe zi, iar după două până la trei zile piesa de prelucrat trebuie trimisă la frigider pentru o coacere ulterioară. .

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente