AcasăMâncareCum să scapi de mirosul specific de organe: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Cum să scapi de mirosul specific de organe: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Când un bucătar bun pregătește organe, mâncarea se dovedește incredibil de gustoasă: toată lumea visează la extra..

Dar gospodinele pot avea dificultăți în timpul procesului de gătit..

Acest lucru se datorează mirosului specific de organe, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce secrete pentru neutralizarea mirosurilor puteți folosi în cabinetul dumneavoastră?

Lapte

Acest truc va ajuta să facă ficatul și alte tipuri de organe moale, suculente și gustoase.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prezența mirosurilor străine: laptele le elimină complet.

Organismele preparate se păstrează într-un vas cu lapte timp de 40 până la 60 de minute.

Sare

Nu toată lumea știe că sarea poate elimina și mirosurile neplăcute.Trebuie să luați sare și să procesați organele.În acest scop, alegeți sare de mare grosieră.

Este suficient să așteptați 15-20 de minute.

Orice marinată

Puteți alege absolut orice rețetă de marinată și o puteți folosi.Datorită acestui lucru, nu va fi nicio urmă de miros neplăcut.

Și măruntaiele vor ieși mult mai moi decât de obicei.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente