Când un bucătar bun pregătește organe, mâncarea se dovedește incredibil de gustoasă: toată lumea visează la extra..
Dar gospodinele pot avea dificultăți în timpul procesului de gătit..
Acest lucru se datorează mirosului specific de organe, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce secrete pentru neutralizarea mirosurilor puteți folosi în cabinetul dumneavoastră?
Lapte
Acest truc va ajuta să facă ficatul și alte tipuri de organe moale, suculente și gustoase.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prezența mirosurilor străine: laptele le elimină complet.
Organismele preparate se păstrează într-un vas cu lapte timp de 40 până la 60 de minute.
Sare
Nu toată lumea știe că sarea poate elimina și mirosurile neplăcute.Trebuie să luați sare și să procesați organele.În acest scop, alegeți sare de mare grosieră.
Este suficient să așteptați 15-20 de minute.
Orice marinată
Puteți alege absolut orice rețetă de marinată și o puteți folosi.Datorită acestui lucru, nu va fi nicio urmă de miros neplăcut.
Și măruntaiele vor ieși mult mai moi decât de obicei.