AcasăMâncare5 secrete ale gătirii puiului Kiev: ies crocante la exterior și suculente...

5 secrete ale gătirii puiului Kiev: ies crocante la exterior și suculente la interior

Cotlet Kiev, care este un file de pui aluat cu unt înăuntru, poate fi numit pe bună dreptate un fel de mâncare de restaurant, deoarece, din păcate, nu poate fi gătit fără abilități speciale..

Dar nu vă grăbiți să vă supărați: expertul publicației rețelei BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a împărtășit mai multe subtilități – folosirea lor nu vă va fi dificil să pregătiți un răsfăț delicios acasă.

Tăiați corect fileul

Pentru a tăia fileul de pui, veți avea nevoie de un cuțit ascuțit.Faceți o tăietură (de pe marginea îngroșată pentru a nu tăia prin ea) și desfaceți-o ca pe o carte, apoi tăiați fileul mic.

Bate fileul

Bateți toate bucățile pentru a forma o turtă uniformă rotunjită – acest lucru va ușura formarea cotleturilor.Folosiți folie alimentară pentru a înfășura fileurile pentru a preveni ruperea.

Faceți „unt verde”

Pentru a da preparatului un gust unic, faceți umplutura scufundând bucăți mici de carne în mărar uscat tocat mărunt sau amestecând unt moale cu ierburi (în acest caz va trebui să rulați untul în cârnați).

Odată ce umplutura este gata, puneți-o la congelator.

Înfășurați cotletul corespunzător

Așezați untul congelat în mijlocul fiecărei bucăți de file și puneți untul peste partea de sus a fileului mic.Formați cu grijă o chiflă alungită, înfășurând-o așa cum ați face pentru sarmale.Asigurați-vă că nu există goluri.

Pentru a menține forma cotleturilor, înfășurați-le în folie alimentară și puneți-le la congelator timp de 10 minute.

Folosiți dublu pane

Înainte de a începe să pâineți, uscați cotletul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.După aceasta, înmuiați cotletele în făina cernută, apoi în ouă și pesmet.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente