AcasăMâncare5 secrete ale gătirii puiului Kiev: ies crocante la exterior și suculente...

5 secrete ale gătirii puiului Kiev: ies crocante la exterior și suculente la interior

Cotlet Kiev, care este un file de pui aluat cu unt înăuntru, poate fi numit pe bună dreptate un fel de mâncare de restaurant, deoarece, din păcate, nu poate fi gătit fără abilități speciale..

Dar nu vă grăbiți să vă supărați: expertul publicației rețelei BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a împărtășit mai multe subtilități – folosirea lor nu vă va fi dificil să pregătiți un răsfăț delicios acasă.

Tăiați corect fileul

Pentru a tăia fileul de pui, veți avea nevoie de un cuțit ascuțit.Faceți o tăietură (de pe marginea îngroșată pentru a nu tăia prin ea) și desfaceți-o ca pe o carte, apoi tăiați fileul mic.

Bate fileul

Bateți toate bucățile pentru a forma o turtă uniformă rotunjită – acest lucru va ușura formarea cotleturilor.Folosiți folie alimentară pentru a înfășura fileurile pentru a preveni ruperea.

Faceți „unt verde”

Pentru a da preparatului un gust unic, faceți umplutura scufundând bucăți mici de carne în mărar uscat tocat mărunt sau amestecând unt moale cu ierburi (în acest caz va trebui să rulați untul în cârnați).

Odată ce umplutura este gata, puneți-o la congelator.

Înfășurați cotletul corespunzător

Așezați untul congelat în mijlocul fiecărei bucăți de file și puneți untul peste partea de sus a fileului mic.Formați cu grijă o chiflă alungită, înfășurând-o așa cum ați face pentru sarmale.Asigurați-vă că nu există goluri.

Pentru a menține forma cotleturilor, înfășurați-le în folie alimentară și puneți-le la congelator timp de 10 minute.

Folosiți dublu pane

Înainte de a începe să pâineți, uscați cotletul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.După aceasta, înmuiați cotletele în făina cernută, apoi în ouă și pesmet.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente