AcasăMâncareCe să adăugați la carnea tocată pentru găluște: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Ce să adăugați la carnea tocată pentru găluște: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Gustul cărnii tocate pentru găluște poate fi întotdeauna îmbunătățit dacă nu vă limitați la utilizarea doar a ingredientelor standard..

Din acest motiv, merită să învățați ce alimente să introduceți..

Chef Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre, a vorbit despre ce aditivi vor îmbunătăți semnificativ calitatea cărnii tocate pentru găluște.

Despre ce aditivi vorbim?

Zucchini

Acum mulți nu știu ce să facă cu recolta bogată de dovlecel.De exemplu, atunci când sunt răzuite, cu siguranță ar trebui să fie folosite ca carne tocată pentru găluște.

Tratamentul nu numai că va avea un gust mai gustos, ci și vizibil mai suculent.

Varză

Nu toată lumea știe că unii bucătari adaugă și varză mărunțită la carnea tocată pentru o notă de aromă.Aceste găluște se vor dovedi a fi foarte originale.

Alte componente pentru suculenta si aroma

Puteți toca orice fel de verdeață și le puteți adăuga în carnea tocată pentru găluște.Unii bucătari adaugă o cantitate mică de lapte sau smântână cu conținut scăzut de grăsimi.

De asemenea, puteți adăuga puțină untură sau gheață pisată.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Groasă, bogată și apetisantă: cum să faci supa cehă de usturoi – un fel de mâncare iubit de mulți gurmanzi

Supa cehă de usturoi constă dintr-un număr mic de ingrediente.Și toate acestea sunt simple și accesibile. În ciuda acestui fapt, felul de mâncare...

Comentarii recente