Gustul cărnii tocate pentru găluște poate fi întotdeauna îmbunătățit dacă nu vă limitați la utilizarea doar a ingredientelor standard..
Din acest motiv, merită să învățați ce alimente să introduceți..
Chef Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre, a vorbit despre ce aditivi vor îmbunătăți semnificativ calitatea cărnii tocate pentru găluște.
Despre ce aditivi vorbim?
Zucchini
Acum mulți nu știu ce să facă cu recolta bogată de dovlecel.De exemplu, atunci când sunt răzuite, cu siguranță ar trebui să fie folosite ca carne tocată pentru găluște.
Tratamentul nu numai că va avea un gust mai gustos, ci și vizibil mai suculent.
Varză
Nu toată lumea știe că unii bucătari adaugă și varză mărunțită la carnea tocată pentru o notă de aromă.Aceste găluște se vor dovedi a fi foarte originale.
Alte componente pentru suculenta si aroma
Puteți toca orice fel de verdeață și le puteți adăuga în carnea tocată pentru găluște.Unii bucătari adaugă o cantitate mică de lapte sau smântână cu conținut scăzut de grăsimi.
De asemenea, puteți adăuga puțină untură sau gheață pisată.