Toată lumea vrea să se bucure de preparate incredibil de sănătoase din dovleac iarna și toamna..
Pe baza acestui produs se prepară terci, garnituri, supe, feluri principale și chiar deserturi..
Cu toate acestea, pentru ca dovleacul să devină atât de popular în bucătărie, trebuie să organizați îngrijirea adecvată pentru el chiar acum.
Ce trucuri vă vor ajuta dovleacul să devină dulce?
Tunderea
Pentru ca planta să se concentreze asupra dezvoltării fructelor sale, este necesar să se îndepărteze tot ceea ce „îi ia atenția”.
Prin urmare, în primul rând, inspectăm patul pentru prezența genelor goale și le îndepărtăm fără niciun regret.Lăsăm câteva frunze pe vițele roditoare și scurtăm lungimea genelor.
Îndepărtăm, de asemenea, toate frunzele uscate, îndepărtam ovarele care nu au timp să se coacă și tăiem florile.
Hrănire
Este important de reținut că ultima hrănire poate juca un rol decisiv în dezvoltarea dovleacului.Prin urmare, cel mai bine este să vă concentrați pe cenușă.
Are o compozitie buna, care contine tot ce ai nevoie.Puteți prepara o soluție de cenușă pe baza oricărei rețete.