Există câteva trucuri care pot transforma varza obișnuită înăbușită într-o adevărată capodopera culinară..
Cum să îmbunătățești gustul de varză înăbușită, spune Iulia Arkhipova, expert în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar, brutar de clasa a patra.
Cum să gătești varză delicioasă înăbușită
Primul secret este pregătirea corectă a kaputa-ului.Varza nu trebuie tăiată prea subțire, altfel se va transforma în terci.
Dacă gătiți fără carne, puteți zdrobi varza cu sare pentru a elibera mai repede sucul.
În al doilea rând, este mai bine să pregătiți legumele prăjite separat și să le combinați cu varză, mai degrabă decât să tocăniți legumele și varza împreună.
Dacă adăugați ciuperci, trebuie mai întâi să le prăjiți cu ceapă și apoi să le combinați cu varza.
De asemenea, puteți îmbunătăți semnificativ gustul de varză înăbușită adăugând una sau două linguri de zahăr.
Anterior, expertul a povestit cum se face o plăcintă de cartofi suculentă și aromată.