AcasăMâncareÎn ce fel de apă să arunci găluștele congelate - rece sau...

În ce fel de apă să arunci găluștele congelate – rece sau clocotită: o greșeală comună printre gurmanzi

Popularitatea enormă a găluștelor cumpărate din magazin este de înțeles: un astfel de fel de mâncare este pregătit simplu și rapid..

Puneți doar semifabricatul într-o cratiță cu apă pe aragaz și așteptați câteva minute..

Gurmanzii care nu au prea mult timp pentru a pregăti mâncarea sunt foarte mulțumiți: rapid și fără prea mult efort primesc o masă complet apetisantă.

Există o singură greșeală care poate strica vasul.

Greșeala este legată de temperatura lichidului în care sunt trimise găluștele congelate.

În ce fel de apă să pui găluștele?

O mare greseala o fac gurmanzii care pun semifabricatul in apa rece si abia apoi aprind arzatorul.

În acest caz, găluștele se vor lipi împreună și își vor pierde, de asemenea, sucul și gustul strălucitor, subliniază Yulia Arkhipova, expert în publicația online Belnovosti în domeniul gătit, un bucătar și un brutar de clasa a patra.

După ce au aflat despre aceste consecințe, mulți gurmanzi vor mai face probabil o altă greșeală: vor trimite semifabricatul în lichidul fierbinte.

În acest caz, rezultatul va fi de asemenea rău.Dacă găluștele congelate ajung în apă clocotită, riscul de deteriorare a aluatului va deveni foarte mare.Totul este despre schimbarea bruscă de temperatură.

Multe găluște vor izbucni.Rezultatul este clar că nu este felul de mâncare pe care o persoană vrea să o mănânce.

În plus, apariția găluștelor în apă clocotită este plină, din nou, de lipirea lor.

Astfel, găluștele congelate trebuie turnate într-o cratiță cu apă fierbinte care încă nu a început să fiarbă.Este de dorit ca până în acel moment temperatura lichidului să fie de aproximativ 50 de grade.

Dacă această condiție este îndeplinită, preparatul va ieși perfect: aromat și nu lipicios.

Anterior, au fost enumerate supele de vară care erau populare în URSS.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente