Nimeni nu poate rezista limonadei naturale de înaltă calitate: gustul ei este întotdeauna cel mai bun..
De asemenea, este întotdeauna plăcut să știi că serviți un produs sănătos și natural la masă..
Există o rețetă foarte accesibilă, care vă va permite să serviți limonadă de o calitate excelentă la masă folosind o cantitate minimă de ingrediente, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre.
Cum să faci limonadă adevărată de casă?
Lista componentelor
– jumatate de kilogram de lamai;
– cam un pahar de zahar;
– apa potabila curata si apa gazoasa;
– cateva crengute de busuioc mov si menta.
Metoda de gatit
Lămâile trebuie spălate bine și apoi folosite pentru a pregăti coaja.Se amestecă cu o jumătate de pahar de zahăr.
Apoi, lămâile trebuie separate de coajă și semințe, tocate și puse într-un blender.Aduceți la o stare omogenă.Apoi adăugați coaja și puțin zahăr și amestecați din nou.
Trebuie să păstrați masa rezultată în frigider timp de câteva ore.În continuare, trebuie să luați un pahar de apă pură sau spumante pentru o lingură din piureul preparat, să adăugați zahăr și să folosiți verdeața pentru decor când serviți.