AcasăMâncareMetoda chinezească de gătire a orezului: amintiți-vă doar două reguli - garnitura...

Metoda chinezească de gătire a orezului: amintiți-vă doar două reguli – garnitura va deveni albă ca zăpada și sfărâmicioasă

Orezul este unul dintre ingredientele principale ale bucătăriei chinezești..

De aceea, nu este surprinzător că oamenii din China au reușit să vină cu cea mai bună opțiune pentru gătirea acestei cereale..

Terciul de orez preparat de bucătari din Regatul Mijlociu iese întotdeauna sfărâmicios.

În plus, preparatul are un aspect foarte apetisant.Vorbim despre albul ideal al cerealelor tratate termic.

Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar și brutar de categoria a patra, a vorbit despre metoda chineză de gătire a orezului.

Clătiți cerealele

Primul lucru de făcut este să speli bine orezul nefiert.

Mulți gurmanzi nu efectuează această acțiune.Și degeaba: rezultatul final nu este terci, ci un bulgăre neapetisant.

Dar dacă o speli, cerealele vor pierde excesul de amidon, ceea ce provoacă lipiciitate.

În plus, produsul va scăpa de murdărie.

Este nevoie de destul de mult timp pentru a clăti orezul.Procedura poate fi finalizată numai atunci când următoarea porție de apă folosită își păstrează transparența.

Adăugați oțet

Secretul pentru a face boabele de orez albe ca zăpada este utilizarea a nouă procente de oțet.O altă opțiune bună este oțetul de mere.

În timpul tratamentului termic al orezului, la lichidul care barbote trebuie adăugată o lingură din produsul acru menționat mai sus (pe un pahar de cereale).

Apropo, datorită oțetului, vasul va dobândi nu numai o culoare frumoasă, ci și un gust strălucitor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente