Cu siguranță mulți au auzit că berea este folosită ca marinată pentru grătar..
Se crede că această metodă de gătit va permite chiar și celei mai dure cărni să devină mai moale..
Dar aceasta nu este singura caracteristică a berii, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre.
Berea ajută la îmbunătățirea mirosului și a gustului cărnurilor „complexe”, care includ, de exemplu, mielul.
Cum să pregătiți corect o astfel de marinată neobișnuită?
Dacă doriți ca kebab-ul rezultat să fie perfect, atunci nu ar trebui să vă zgâriți în achiziționarea ingredientelor: berea de cea mai bună calitate pentru marinată, care se vinde la robinet.
Pentru un kilogram de carne, luați un litru și jumătate de băutură.
Măcinați carnea și puneți-o într-un bol convenabil.Turnați berea în sine.Rămâne doar să adăugați sare la discreția dvs.Puteți adăuga și condimente.
Trebuie să lăsați carnea câteva ore, astfel încât să devină mai moale și mai gustoasă.