Există o mulțime de trucuri și metode care vor ajuta cartofii prăjiți să devină un fel de mâncare cu adevărat perfect..
Prin urmare, merită să folosiți aceste secrete în mod continuu în bucătărie..
Cook Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră, vorbește despre exact ce subtilități vor îmbunătăți cartofii prăjiți.
Cum să îmbunătățești gustul unui fel de mâncare?
Grăsimi animale
Dacă vrei ca cartofii tăi să fie mai aromați și mai bogați, atunci ar trebui să folosești grăsimi animale pentru prăjit.
Acestea includ untură, grăsime din pielea păsărilor (pui și rață) și slănină.Acești cartofi vor uimi chiar și un gurmand.
Gătit
Acest truc îi va atrage pe cei care iubesc în special cartofii prăjiți.Felul tău de mâncare va fi cât mai asemănător.Trebuie doar să puneți cartofii tăiați în apă clocotită timp de literalmente cinci minute.
După uscare, începem să prăjim.
Ulei și condimente
Uleiul vegetal trebuie să fie inodor pentru a nu contrasta cu cartofii prăjiți.Nu ar trebui să fie multe condimente: trei poziții sunt suficiente.
Poti opta pentru turmeric, maghiran si rozmarin.