Există un număr mare de opțiuni pentru a servi hrișcă, care afectează percepția produsului în sine..
Datorită acestui lucru, cerealele se dezvăluie din diferite părți, surprinzând prin gustul ei..
De exemplu, servirea hrișcă cu legume de sezon ar fi o opțiune excelentă, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să gătești cereale cu legume?
Lista ingredientelor necesare
– un pahar de hrisca si de doua ori mai multa apa pentru gatit;
– cate o bucata ceapa, morcov, rosii, sfecla si ardei dulce.
– doua linguri de ulei pentru prajit;
– o grămadă de orice verdeață;
– sare cu condimente.
Procesul de gatire
Trebuie să trimiteți imediat hrișca la gătit, după ce o sortați și o clătiți bine.Apoi punem produsul în tigaie, turnăm apă, adăugăm sare și aducem până când este complet fiert.
Între timp, toacă ceapa, ardeiul gras și roșia.Se macină sfecla și morcovii pe răzătoare.Se toarnă ulei în tigaie.Mai întâi prăjiți ceapa, după câteva minute adăugați morcovii, apoi ardeiul gras.
Trimitem sfecla și roșiile, amestecăm, adăugăm sare, adăugăm condimente și așteptăm aproximativ cinci minute.Trimitem hrișca finită și amestecăm din nou.
Se adauga verdeata tocata si se serveste.