Supa de varză Shchi este de obicei considerată o adevărată capodoperă a bucătăriei slave, deoarece nu există analogi la această supă..
Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de varietatea de soiuri disponibile..
Chef Yulia Arkhipova, experta culinară a revistei noastre, vorbește despre diferențele dintre supe.
Ce soiuri de supă clasică există?
Supă plină de varză
Această supă conține bulion de carne, cartofi, diferite tipuri de ciuperci și semifabricate din carne.De regulă, în compoziție se adaugă multe produse care vor permite supei de varză să devină mai gustoasă și mai satisfăcătoare.
Supă de varză acru
Dacă vrei să te răsfăț cu supă de varză acrișoară adevărată, atunci ar trebui să o gătești cu varză murată.Supa va fi uimitoare.
Supă de varză cu răsaduri
Puțini oameni au auzit vreodată de acest tip de supă.Vasul se bazează pe răsaduri care nu au fost folosite pentru plantare.
Supă de varză de post
Veganii și vegetarienii pot pregăti în siguranță această supă de varză pentru ei înșiși, deoarece supa nu conține produse de origine animală.
Cu gust de peşte
Chiar și acest tip de supă poate fi preparată.Puteți adăuga în fel de mâncare atât pește bun, scump, cât și conserve de buget.