Clătitele în general nu au nimic de-a face cu o alimentație adecvată din cauza utilizării produselor care nu sunt cele mai sănătoase..
În plus, au un conținut ridicat de calorii fără niciun beneficiu deosebit pentru organism..
Cu toate acestea, vă puteți surprinde oricând familia cu clătite incredibil de gustoase și chiar sănătoase, ne dezvăluie bucătarul Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre.
Cum să gătești clătite verzi de hrișcă
Lista ingredientelor
– un pahar de hrișcă verde;
– aproximativ 300 ml apă;
– jumatate de lingura mica de sare;
– doua linguri de sirop de anghinare sau sirop de artar.
Procesul de gatire
Cel mai bine este să puneți hrișca într-un recipient cu apă peste noapte.Dimineața, trebuie să scurgeți apa rămasă și să puneți cerealele într-un bol de blender.Apoi, turnați cantitatea specificată de apă, adăugați sare și siropul selectat.Bate până se omogenizează.
Consistența piesei de prelucrat trebuie să fie grasă.Apoi începem să prăjim într-o tigaie încălzită, tratată cu o cantitate suficientă de ulei vegetal.