Chiar și un fel de mâncare clasic poate fi făcut și mai bun și mai aromat dacă doriți.
Dacă vă place supa de ciuperci, de exemplu, trebuie să fiți atenți la aroma ei.
Potrivit expertului culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, câteva secrete vă vor permite să faceți față acestei sarcini.
Despre ce fel de cunoștințe culinare vorbim?
Nu uita de ciupercile uscate
Merită să ne amintim că ciupercile uscate sunt folosite de bucătari în mod firesc, deoarece numai ele pot oferi o aromă atât de intensă.
Ele pot fi combinate în siguranță cu ciupercile proaspete sau congelate.
Manipularea corectă a ciupercilor proaspete
Nu trimiteți ciupercile pur și simplu în tigaie: aroma lor nu va fi atât de strălucitoare pe cât ne-am dori.Cel mai bine este să încălziți o tigaie cu unt.
Prăjiți produsul timp de trei minute.
Ingrediente suplimentare
Cu siguranță știți că anumite componente vor face vasul mai aromat și mai gustos.Prin urmare, este recomandat să introduceți rădăcini de țelină și pătrunjel în compoziția supei de ciuperci.
Aceste ingrediente sunt tăiate în paie.
Mai devreme v-am spus despre ce condimente pot fi folosite pentru coacerea puiului.