AcasăMâncareCum să faci cea mai aromată supă de ciuperci: nu toată lumea...

Cum să faci cea mai aromată supă de ciuperci: nu toată lumea știe despre aceste secrete

Chiar și un fel de mâncare clasic poate fi făcut și mai bun și mai aromat dacă doriți.

Dacă vă place supa de ciuperci, de exemplu, trebuie să fiți atenți la aroma ei.

Potrivit expertului culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, câteva secrete vă vor permite să faceți față acestei sarcini.

Despre ce fel de cunoștințe culinare vorbim?

Nu uita de ciupercile uscate

Merită să ne amintim că ciupercile uscate sunt folosite de bucătari în mod firesc, deoarece numai ele pot oferi o aromă atât de intensă.

Ele pot fi combinate în siguranță cu ciupercile proaspete sau congelate.

Manipularea corectă a ciupercilor proaspete

Nu trimiteți ciupercile pur și simplu în tigaie: aroma lor nu va fi atât de strălucitoare pe cât ne-am dori.Cel mai bine este să încălziți o tigaie cu unt.

Prăjiți produsul timp de trei minute.

Ingrediente suplimentare

Cu siguranță știți că anumite componente vor face vasul mai aromat și mai gustos.Prin urmare, este recomandat să introduceți rădăcini de țelină și pătrunjel în compoziția supei de ciuperci.

Aceste ingrediente sunt tăiate în paie.

Mai devreme v-am spus despre ce condimente pot fi folosite pentru coacerea puiului.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente