Așa cum sugerează și numele, unul dintre ingredientele unui sos de smântână trebuie să fie untul..
Ce fac de obicei bucătarii amatori înainte de a adăuga acest ingredient?.
Ei topesc untul pentru a-l face cât mai lichid.
Totuși, un expert în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar din categoria a patra, Yulia Arkhipova, numește această abordare eronată.
Specialistul este sigur: folosirea untului topit nu vă permite să obțineți cel mai fraged sos.
Ce să faci cu untul înainte de a-l adăuga în sos
Un produs gras nu trebuie topit niciodată.
Trebuie racit si apoi ras sau tocat foarte fin.
Bucățile de unt sunt cele care trebuie adăugate în sos, nu lichidul!
După „combinarea” cu ingredientele fierbinți, untul va începe să se topească.
Ca urmare, produsul va începe să fie distribuit uniform pe tot parcursul condimentului lichid.
Rezultatul va fi cel mai apetisant sos cu o consistenta ideala.
Textura va fi catifelată.Condimentul va fi incredibil de fraged.Chiar și un gurmand experimentat va fi mulțumit de acest sos.