Lapte sau smântână – care dintre acești aditivi pentru cafea este mai bun?.
Mulți oameni nu văd diferența fundamentală..
Și degeaba, pentru că una dintre cele două opțiuni de mai sus este mult mai potrivită pentru populara băutură revigorantă.
Vorbim de cremă.Acestea sunt cele care ar trebui adăugate în cafea.
Această recomandare a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, un expert în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătitului, un bucătar și un brutar de clasa a patra.
Cum este smântâna mai bună decât laptele?
Raspunsul este simplu: crema are un continut mai mare de grasimi.
Din acest motiv, acest produs lactat se potrivește mai bine cu cafeaua decât cu laptele.
Datorită cremei, băutura revigorantă capătă moliciune și o aromă foarte plăcută.Amărăciunea dispare și dulceața începe să se simtă bine.
Dar laptele nu îmbunătățește atât de mult gustul cafelei.
Acest aditiv este folosit, mai degrabă, pentru a face rapid temperatura băuturii revigorante mai acceptabilă.
Prin urmare, dacă aveți ocazia să turnați smântână în cafea, atunci adăugați-o, nu lapte.
Singurul dezavantaj al suplimentului cremos este conținutul său de calorii puțin mai mare.Acest punct poate fi important pentru persoanele care pierd în greutate.