AcasăMâncareCe să folosiți în loc de oțet pentru marinada la grătar: o...

Ce să folosiți în loc de oțet pentru marinada la grătar: o listă de produse pe care este timpul să le uitați

Șașlik este un fel de mâncare din bucătăria caucaziană și se spune că bucătarii locali nu folosesc oțet pentru a pregăti marinada..

Mai mult, se crede că dacă ai reușit să obții carne bună și proaspătă, atunci ai nevoie doar de condimente și ceapă..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus ce produse nu trebuie folosite la pregătirea grătarului și ce se pot adăuga în loc de oțet.

Alimente interzise

În primul rând, nu se recomandă utilizarea compușilor acizi pentru marinarea cărnii.

Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să-l excludeți este oțetul și lămâia, care fac carnea tare.

În al doilea rând, trebuie să uiți de ketchup, sos de roșii sau pastă, precum și maioneză.

În al treilea rând, nu trebuie să adăugați chimen ca condiment în carne și usturoi ca legumă.

Reteta de marinada

Veți avea nevoie de:

  • carne (gât) – 1 kg.
  • apă minerală (sala de mese) – 400 ml.
  • sare – 20-25 gr.
  • piper (negru măcinat) – 1 lingură.eu
  • ceapa (ceapa) – 350 gr.
  • ierburi aromatice după gust.
  • După marinarea cărnii, trebuie să o lăsați timp de 8-9 ore într-un recipient cu un capac bine închis.

    Este la fel de important să tăiați corect carnea pentru shish kebab.Dimensiunea optimă nu este mai mare decât o cutie de chibrituri, adică.e. 3-5 centimetri.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente