Orice bucătar experimentat știe că condimentele sunt întotdeauna capabile să facă orice fel de mâncare cât mai bun și mai gustos posibil.
Condimentele nu numai că vor face magice aromele alimentelor, dar vor da și o notă specială de savoare.
O atenție deosebită trebuie acordată alegerii condimentelor la coacerea puiului, clarifică bucătăreasa Yulia Arkhipova, expert culinar și bucătar al revistei noastre.
La ce condimente trebuie să acordați atenție
Merită să ne amintim că opțiunile ideale pentru puiul în cuptor vor fi pudra de ceapă și usturoiul granulat.Ele vor dezvălui perfect aroma păsării, accentuându-i punctele forte.
Prin urmare, acestea ar trebui folosite fără greș.
Salvia nu este o combinație rea cu puiul în cuptor.Acesta va face ca felul de mâncare să nu fie de o calitate mai proastă decât într-un restaurant.Aveți nevoie doar de puțină salvie.
Toate tipurile de ardei sunt opțiuni bune.Cei cărora le place picant pot introduce chilli, piper cayenne și jalapeño măcinat.Alții se pot mulțumi cu ardei roz, lămâie și alb.
Busuiocul uscat se armonizează bine și cu puiul la cuptor.
Mai devreme v-am spus dacă trebuie să adăugați ardei gras și roșii la borș.