Cu siguranță mulți oameni s-au confruntat cu faptul că cotletele se lipesc de tigaie în timp ce se prăjesc.
Acest lucru compromite integritatea produsului.
Ca urmare, cotletele se pot desface pur și simplu, transformându-se în carne tocată prăjită și ceapă, avertizează expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova.
Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat.
Cum se prăjesc cotletele astfel încât să nu se lipească de tigaie?
Partea tehnică a întrebării
Merită întotdeauna să ne amintim că cotletele nu trebuie prăjite pe o plită rece cu puțin ulei: pur și simplu se vor lipi.
Prin urmare, vasele de gătit sunt bine încălzite și nu uitați să introduceți cantitatea adecvată de ulei vegetal.
De asemenea, pesmetul ajută la păstrarea integrității structurii produsului.
O soluție neobișnuită la problemă
Datorită acestei metode, va fi posibil să prăjiți perfect cotlete chiar și pe o tigaie veche, la care totul se lipește.Pur și simplu măsurați cantitatea potrivită de pergament și trimiteți-o la tigaie.
Porniți focul, turnați uleiul.După aceea puteți întinde cotletele în sine.