Multe gospodine (probabil până la jumătate) rup spaghetele în două, sau chiar trei bucăți înainte de a le arunca în oală.
astfel încât spaghetele să fie imediat în apă.
Dar, după cum avertizează expertul ediției online a BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, este strict interzis să faceți acest lucru, și nu numai pentru că astfel de manipulări pot provoca o ofensă mortală locuitorilor Italiei.
Se pare că această acțiune este direct legată de deteriorarea aromei și a calității mâncării finite.
1.Primul lucru care o așteaptă pe gazda care a rupt spaghetele în două – lipirea pastelor în farfurie.Separarea lor una de alta este cu greu posibilă.
Aceasta înseamnă că felul de mâncare servit la masă va avea cel mai neapetisant aspect posibil.
2.Iar al doilea lucru care va fi întâlnit ca urmare a unei încălcări a tehnologiei de gătit este disconfortul de a devora spaghete.
Se presupune că se mănâncă cu o furculiță și o lingură în același timp.Pastele lungi se răsucesc pe furculiță, iar lingura este necesară pentru a le scufunda complet în sos și pentru a preveni scurgerea lor.
Dacă spaghetele sunt rupte, totuși, nu le veți putea mânca în acest fel.
Așa că data viitoare, în loc să rupi spaghetele, caută o oală mai mare în care să le gătești.