AcasăMâncare'Bile' foarte gustoase: cum să faci cheesniki în stil bielorus

‘Bile’ foarte gustoase: cum să faci cheesniki în stil bielorus

Mulți gurmanzi sunt convinși că cheesniki nu poate fi gătit decât sub formă de ‘pufuri’.

De fapt, plăcintele cu caș pot fi și ‘bile’..

Această variantă a mâncării este populară în Belarus.

Cheesniki roși sferici arată foarte frumos.În plus, sunt incredibil de gustoase.

Rețeta acestui preparat somptuos a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, bucătar și brutar de categoria a patra al ediției online Belnovosti.

O rețetă de cheesecakes în stil belarus

Mai întâi, pregătiți 100 de grame de sultane: clătiți strugurii uscați, puneți-i într-un recipient adânc și turnați apă clocotită peste ei.

După un sfert de oră, se scurg și se transferă sultanele pe un șervet de hârtie.

În timp ce fructele uscate se usucă, se prepară baza de caș: se adaugă un ou crud și 50 de grame de zahăr granulat la 400 de grame de brânză de vaci grasă.

Amestecați bine masa și ‘frământați-o’.

Adăugați în masa obținută sultanele prelucrate anterior și o jumătate de cană de făină.

După ce amestecați din nou, amestecul rezultat va fi destul de lipicios.Încercați să îl formați în mai multe bile, fiecare cu diametrul de aproximativ 2 centimetri.

Formați cheesecake-urile pe un blat pe care s-a turnat făină.

Se pun bilele rezultate într-un recipient și se trimit la congelator pentru 180 de minute.

După aceea, scoateți cheesecake-urile din frigider și prăjiți-le în mult ulei.

Rezultatul va fi un număr destul de mare de bile aurii, care pot fi consumate cu smântână sau gem: va fi foarte gustos.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente