AcasăMâncareCum să gătești corect cousux: răsfăță-te cu o garnitură delicioasă

Cum să gătești corect cousux: răsfăță-te cu o garnitură delicioasă

Cuscușul este o garnitură populară în multe țări din întreaga lume, deși a apărut relativ recent pe rafturile magazinelor noastre..

Deoarece produsul nu este familiarizat, nu toată lumea înțelege cum să-l prepare corect..

După cum s-a dovedit, această garnitură poate fi numită cu ușurință cea mai simplă în ceea ce privește prepararea, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce principii de bază merită cunoscute?

Nu există deloc pregătire preliminară

Mulți vor fi plăcut surprinși de faptul că cușcușul nu trebuie să fie înmuiat, sortat sau spălat.Produsul este imediat gata de gătit.

Severitatea proporțiilor

Acest moment este cel mai important.Excesul de apă va face garnitura apoasă și curgătoare.Lipsa de umiditate va face ca cușcușul să rămână umed.

Proporțiile sunt următoarele: luați o parte din cușcuș și luați o parte din apă.

Temperatura apei

Pentru ca cușcușul să fie gătit perfect, trebuie să folosiți doar apă clocotită pentru abur.

Suplimente

Cuscusul se potrivește bine cu orice condimente, ulei vegetal nerafinat și ierburi.Puteți adăuga componente în orice etapă a pregătirii garniturii.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente