AcasăMâncareCum să gătești corect cușcușul: răsfăță-te cu o garnitură delicioasă

Cum să gătești corect cușcușul: răsfăță-te cu o garnitură delicioasă

Cuscușul este o garnitură populară în multe țări din întreaga lume, deși a apărut relativ recent pe rafturile magazinelor noastre..

Deoarece produsul nu este familiarizat, nu toată lumea înțelege cum să-l prepare corect..

După cum s-a dovedit, această garnitură poate fi numită cu ușurință cea mai simplă în ceea ce privește prepararea, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce principii de bază merită cunoscute?

Nu există deloc pregătire preliminară

Mulți vor fi plăcut surprinși de faptul că cușcușul nu trebuie să fie înmuiat, sortat sau spălat.Produsul este imediat gata de gătit.

Severitatea proporțiilor

Acest moment este cel mai important.Excesul de apă va face garnitura apoasă și curgătoare.Lipsa de umiditate va face ca cușcușul să rămână umed.

Proporțiile sunt următoarele: luați o parte din cușcuș și luați o parte din apă.

Temperatura apei

Pentru ca cușcușul să fie gătit perfect, trebuie să folosiți doar apă clocotită pentru abur.

Suplimente

Cuscusul se potrivește bine cu orice condimente, ulei vegetal nerafinat și ierburi.Puteți adăuga componente în orice etapă a pregătirii garniturii.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente