Cuscușul este o garnitură populară în multe țări din întreaga lume, deși a apărut relativ recent pe rafturile magazinelor noastre..
Deoarece produsul nu este familiarizat, nu toată lumea înțelege cum să-l prepare corect..
După cum s-a dovedit, această garnitură poate fi numită cu ușurință cea mai simplă în ceea ce privește prepararea, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce principii de bază merită cunoscute?
Nu există deloc pregătire preliminară
Mulți vor fi plăcut surprinși de faptul că cușcușul nu trebuie să fie înmuiat, sortat sau spălat.Produsul este imediat gata de gătit.
Severitatea proporțiilor
Acest moment este cel mai important.Excesul de apă va face garnitura apoasă și curgătoare.Lipsa de umiditate va face ca cușcușul să rămână umed.
Proporțiile sunt următoarele: luați o parte din cușcuș și luați o parte din apă.
Temperatura apei
Pentru ca cușcușul să fie gătit perfect, trebuie să folosiți doar apă clocotită pentru abur.
Suplimente
Cuscusul se potrivește bine cu orice condimente, ulei vegetal nerafinat și ierburi.Puteți adăuga componente în orice etapă a pregătirii garniturii.