AcasăMâncareVor rămâne crocante până la Anul Nou: cum au depozitat bunicile noastre...

Vor rămâne crocante până la Anul Nou: cum au depozitat bunicile noastre castraveții

Legumele precum castraveții aparțin categoriei perisabile.Motivul pentru aceasta este cantitatea mare de apă din compoziția lor..

Din acest motiv, majoritatea gospodinelor încearcă să păstreze recolta de castraveți folosind metode precum murarea și murarea..

Dar, potrivit expertului rețelei BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, există o altă modalitate prin care verdeața va păstra crocante timp de șase luni.

Strămoșii noștri l-au folosit, dar acum, din păcate, puțini oameni își amintesc despre această metodă.

Să corectăm această omisiune enervantă, mai ales că pentru ca castraveții să rămână crocanți, nu este nevoie de mult – doar sare și urzici.

Deci, ar trebui să începeți cu legume – spălați castraveții, lăsați-i să se usuce și tăiați cozile.Urzica trebuie spălată bine și tocată mărunt.

După ce totul este gata, luați o tigaie mare emailată (poate fi înlocuită cu un butoi), turnați sare în fundul recipientului și așezați castraveții.De asemenea, trebuie să fie stropite cu sare și apoi să fie așezate urzici.

Continuați să alternați straturile până când recipientul este umplut cu legume.Ar trebui să fie urzici în partea de sus.

Apoi acoperiți piesa de prelucrat cu tifon, aplicați presiune și puneți-o într-un loc răcoros.După trei zile, scurgeți saramura și înlocuiți-o cu una nouă constând din apă și o cantitate mică de sare.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente