AcasăMâncareIncredibil de gustos și fraged: cum să gătești omletă - secretul unui...

Incredibil de gustos și fraged: cum să gătești omletă – secretul unui mic dejun perfect

Nu mai vrei să gătești omletă standard dimineața?.

Nici o surpriză: cel mai probabil, acest fel de mâncare a apărut atât de des pe masă încât pur și simplu te-ai săturat de el..

Dar ar trebui să renunți complet la micul dejun cu ouă?

Desigur că nu! Este suficient doar să actualizați mâncarea – și veți ajunge la următoarea concluzie: „Uau! Și acesta este ceva nou și neobișnuit!”

Există un fel de mâncare numit „ou de nor”.

Este destul de simplu de preparat, subliniază Yulia Arkhipova, expert în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar de clasa a IV-a.

Reteta omleta

Luați un ou de găină și separați cu grijă gălbenușul de albuș.

Precizia este foarte importantă: partea galbenă a produsului trebuie să rămână intactă.

Bate bine albușurile până când apar vârfuri tari.Efectuarea acestei acțiuni este secretul tandreței incredibile a viitorului fel de mâncare.

Pregătiți o foaie de copt, puneți pe ea pergament, acoperiți materialul cu un strat subțire de ulei vegetal și întindeți albușul spumă.

Faceți un „cuib” și puneți foaia de metal cu tot conținutul ei într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade.

La 5 minute după începerea coacerii, scoateți foaia de copt și puneți în „nor” gălbenușul separat anterior.Întoarceți „structura” în cuptor.

Durata celei de-a doua părți a coacerii ar trebui să fie de 3 minute.

Rezultatul va fi un preparat foarte frumos.”Norul” va arăta foarte gustos.

Nici gustul și consistența ouălor omletă nu vă vor dezamăgi.Aroma plăcută, albul delicat și gălbenușul întins te vor face să ajungi la concluzia că micul dejun este ideal.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

De ce crizantemele nu înfloresc: principalul motiv

Înflorirea crizantemelor depinde de multe condiții: vremea, clima zonei în care cresc, particularitățile soiului și nuanțele de îngrijire. Un astfel de factor de...

Germania găzduiește deschiderea primei rafinării de hidroxid de litiu din Europa de către AMG Critical Materials

Alături de fiul său, cel mai căutat fugar din Guineea, un fost ofițer militar superior care a ieșit din închisoare în noiembrie anul trecut,...

Într-un proces privind migrația, vicepremierul italian Matteo Salvini ar putea primi o pedeapsă de până la șase ani de închisoare

ROMA (AP) - Procurorii italieni au cerut sâmbătă o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru liderul Ligii de dreapta, Matteo Salvini, pentru decizia...

Obrajii de varză murată vor fi mâncați până la ultima lingură dacă folosiți aceste trucuri: pentru a ajuta gazdele

Obrajii de varză acră sunt un adevărat clasic culinar care este asociat cu confortul și cu o vatră caldă de acasă.Cum vremea rece...

Comentarii recente