AcasăMâncareIncredibil de gustos și fraged: cum să gătești omletă - secretul unui...

Incredibil de gustos și fraged: cum să gătești omletă – secretul unui mic dejun perfect

Nu mai vrei să gătești omletă standard dimineața?.

Nici o surpriză: cel mai probabil, acest fel de mâncare a apărut atât de des pe masă încât pur și simplu te-ai săturat de el..

Dar ar trebui să renunți complet la micul dejun cu ouă?

Desigur că nu! Este suficient doar să actualizați mâncarea – și veți ajunge la următoarea concluzie: „Uau! Și acesta este ceva nou și neobișnuit!”

Există un fel de mâncare numit „ou de nor”.

Este destul de simplu de preparat, subliniază Yulia Arkhipova, expert în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar de clasa a IV-a.

Reteta omleta

Luați un ou de găină și separați cu grijă gălbenușul de albuș.

Precizia este foarte importantă: partea galbenă a produsului trebuie să rămână intactă.

Bate bine albușurile până când apar vârfuri tari.Efectuarea acestei acțiuni este secretul tandreței incredibile a viitorului fel de mâncare.

Pregătiți o foaie de copt, puneți pe ea pergament, acoperiți materialul cu un strat subțire de ulei vegetal și întindeți albușul spumă.

Faceți un „cuib” și puneți foaia de metal cu tot conținutul ei într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade.

La 5 minute după începerea coacerii, scoateți foaia de copt și puneți în „nor” gălbenușul separat anterior.Întoarceți „structura” în cuptor.

Durata celei de-a doua părți a coacerii ar trebui să fie de 3 minute.

Rezultatul va fi un preparat foarte frumos.”Norul” va arăta foarte gustos.

Nici gustul și consistența ouălor omletă nu vă vor dezamăgi.Aroma plăcută, albul delicat și gălbenușul întins te vor face să ajungi la concluzia că micul dejun este ideal.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Ce trebuie să faceți pentru a preveni închiderea la culoare a cartofilor pentru hash browns: secrete culinare

Clătitele fierbinți cu cartofi nu ar trebui să fie verzi-albastru, ci aurii, dar mai des se întâmplă contrariul.. Acest lucru se întâmplă deoarece...

Furnicilor nu le place această plantă: vor pleca într-o zi – sfaturi pentru locuitorii de vară

Să ține furnicile departe de grădina ta este mai ușor decât pare..Vă spunem cum să faceți furnicile să părăsească zona dvs.Cum să scapi...

De unde știi că dovlecii pot fi scoși din grădină – bătând din palme sau verificând cozile? Locuitorilor de vară li s-a spus cum...

Locuitorilor de vară li s-a spus cum să determine corect perioada de coacere a recoltei de dovleac.Vă puteți baza pe sfaturile producătorului de...

Premierul Slovaciei avertizează cu privire la amenințările cu moartea la adresa politicienilor din țară

Măsuri de securitate sporite sunt în vigoare pentru sosirea lui Robert Fitzo la Gandlová Premierul slovac Robert Fitzo, care a supraviețuit unei tentative de asasinat...

Comentarii recente