AcasăPlanteCum să pulverizați cu generozitate varza în septembrie: hrănire ideală - capetele...

Cum să pulverizați cu generozitate varza în septembrie: hrănire ideală – capetele de varză vor fi puternice și dulci

În septembrie, varza (soiuri mijloc-tarzive și târzii) continuă să crească în multe zone suburbane..

În această perioadă, culturile de grădină au nevoie de două microelemente – potasiu și fosfor.În plus, contrar credinței populare, planta are nevoie și de o cantitate mică de azot..

Fără aceste componente, capetele de varză nu vor fi puternice, nu vor dobândi un gust strălucitor, suculent și crocant.

În plus, recolta recoltată este puțin probabil să fie depozitată pentru mult timp.

Vrei ca varza ta să fie suculentă, dulce și ușor de păstrat? De asemenea, doriți să protejați planta de dăunători în etapa finală a cultivării?

Apoi pulverizați cu generozitate varza cu un produs simplu, care a fost descris de expertul revistei noastre, agronom și designerul de peisaj Anastasia Kovrizhnykh.

Cu ce ​​să hrănești varza în septembrie

Produsul se prepară după cum urmează: luați un recipient mare, turnați 10 litri de apă plată în el și adăugați o lingură de monofosfat de potasiu.

Există un alt adaos important – o lingură de zece la sută amoniac.Această componentă va acționa ca o sursă de azot.

În plus, are sens să turnați 100 ml de oțet nouă la sută.Datorită acestui ingredient, amestecul finit va fi nu numai un îngrășământ, ci și un remediu împotriva dăunătorilor (varză, pește alb, gasteropode etc.).d.).

Stropiți cu generozitate planta cu picături din produsul preparat.Rezultatul va fi o recoltă de foarte bună calitate în viitor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Fotografii AP: Scenele naturale vibrante aduc Germania la viață

Ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant a declarat că războiul va intra într-o "nouă fază" în urma exploziilor din Liban.Mai multe instituții de presă...

Cum să alegeți un mango copt: 5 sfaturi pentru cumpărături reușite

După cum știți, pentru ca mango să ajungă în siguranță la destinație, acesta este cules devreme.Fructele se pot coace în timpul transportului, dar...

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Comentarii recente