AcasăPlanteCalendar lunar pentru grădinari și grădinari din 2 până în 8 septembrie:...

Calendar lunar pentru grădinari și grădinari din 2 până în 8 septembrie: ce trebuie neapărat să faci

Locuitorii de vară cu experiență știu: toamna nu există mai puține afaceri pe teren decât vara, dacă nu mai multe..

Vă spunem ce vă recomandă să faceți calendarul lunar al grădinarilor și grădinarilor la dacha din 2 până în 8 septembrie.

2 septembrie

Ziua este favorabilă pentru recoltare, dezgroparea paturi libere, îndepărtarea buruienilor și afânarea solului.

Nu se recomandă plantarea, însămânțarea, colectarea semințelor, udarea, tăierea și tratarea plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

3 septembrie

O zi excelentă pentru recoltare, plantarea oricăror culturi, începerea unei grădini noi, cultivarea solului și aplicarea îngrășămintelor.

Udarea nu este recomandată.Într-o grădină cu flori, nu puteți tăia lăstarii în exces și bolnavi și să îi tratați împotriva dăunătorilor și bolilor.

4 septembrie

Nu puteți colecta rădăcini, planta copaci, arbuști și flori, uda, hrăni, pregăti butași sau împărți tufișuri.

Puteți să plantați răsaduri de legume, să colectați semințe de flori, să tratați boli și dăunători, să tăiați lăstarii, să cultivați solul într-o grădină de flori și să tăiați flori pentru buchete.

5 septembrie

O zi favorabilă pentru recoltarea culturilor și semințelor, tratarea dăunătorilor și bolilor, tăierea florilor pentru buchete.

Plantarea și însămânțarea culturilor de grădină (cu excepția cepei și ierburilor), a copacilor, arbuștilor și florilor este interzisă.

6 septembrie

O zi bună pentru plantarea plantelor cu creștere lungă, văruirea copacilor, culesul fructelor, tratarea dăunătorilor și bolilor și uscarea ierburilor.

Nu se recomandă slăbirea solului, replantarea plantelor sau împărțirea tuberculilor, rădăcinilor și bulbilor.

7 septembrie

Ziua este potrivită pentru recoltare, plantarea culturilor de grădină și a florilor perene, aplicarea îngrășămintelor și tratarea dăunătorilor.

Nu puteți replanta plante, nu puteți lucra cu rădăcinile sau nu puteți slăbi solul aproape de rădăcini.

8 septembrie

O zi potrivită pentru recoltare, cultivarea solului cu aplicarea de îngrășăminte, plantarea răsadurilor, florilor perene și tufelor ornamentale.

Nu puteți lucra cu rădăcinile plantelor sau nu puteți împărți tuberculii și bulbii.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Concurs de campionat pentru șoferii de tramvai din West Midlands

West Midlands va fi reprezentat de doi șoferi de tramvai la Campionatele Europene de Tramvaiale din acest weekend.Jasbir Kaur, originar din Wolverhampton, și Dawid...

Fotografii AP: Scenele naturale vibrante aduc Germania la viață

Ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant a declarat că războiul va intra într-o "nouă fază" în urma exploziilor din Liban.Mai multe instituții de presă...

Cum să alegeți un mango copt: 5 sfaturi pentru cumpărături reușite

După cum știți, pentru ca mango să ajungă în siguranță la destinație, acesta este cules devreme.Fructele se pot coace în timpul transportului, dar...

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Comentarii recente