Popularitatea enormă a găluștelor cumpărate din magazin este de înțeles: un astfel de fel de mâncare este pregătit simplu și rapid..
Puneți doar semifabricatul într-o cratiță cu apă pe aragaz și așteptați câteva minute..
Gurmanzii care nu au prea mult timp pentru a pregăti mâncarea sunt foarte mulțumiți: rapid și fără prea mult efort primesc o masă complet apetisantă.
Există o singură greșeală care poate strica vasul.
Greșeala este legată de temperatura lichidului în care sunt trimise găluștele congelate.
În ce fel de apă să pui găluștele?
O mare greseala o fac gurmanzii care pun semifabricatul in apa rece si abia apoi aprind arzatorul.
În acest caz, găluștele se vor lipi împreună și își vor pierde, de asemenea, sucul și gustul strălucitor, subliniază Yulia Arkhipova, expert în publicația online Belnovosti în domeniul gătit, un bucătar și un brutar de clasa a patra.
După ce au aflat despre aceste consecințe, mulți gurmanzi vor mai face probabil o altă greșeală: vor trimite semifabricatul în lichidul fierbinte.
În acest caz, rezultatul va fi de asemenea rău.Dacă găluștele congelate ajung în apă clocotită, riscul de deteriorare a aluatului va deveni foarte mare.Totul este despre schimbarea bruscă de temperatură.
Multe găluște vor izbucni.Rezultatul este clar că nu este felul de mâncare pe care o persoană vrea să o mănânce.
În plus, apariția găluștelor în apă clocotită este plină, din nou, de lipirea lor.
Astfel, găluștele congelate trebuie turnate într-o cratiță cu apă fierbinte care încă nu a început să fiarbă.Este de dorit ca până în acel moment temperatura lichidului să fie de aproximativ 50 de grade.
Dacă această condiție este îndeplinită, preparatul va ieși perfect: aromat și nu lipicios.
Anterior, au fost enumerate supele de vară care erau populare în URSS.