Conservarea roșiilor este un proces destul de consumator de energie, așa că multe gospodine caută o altă modalitate de a pregăti roșiile pentru iarnă..
Tocmai asta a împărtășit expertul publicației din rețeaua BelNovosti, bucătarul Iulia Arkhipova – pentru asta nu ai nevoie de oțet, conservare și sterilizare, iar roșiile ies foarte gustoase și aromate – exact ca cele murate în butoi..
Așa că aprovizionați cu ingredientele necesare și puteți începe.Veți avea nevoie de:
Important: pentru ca roșiile să fie sărate mai repede, trebuie să tăiați locul de deasupra în care era tulpina.
Acum asezati rosiile pregatite in tigaia cu decupajul deasupra si adaugati ierburile si condimentele.
Tot ce rămâne este să umpleți piesa de prelucrat cu saramură, pentru care trebuie să dizolvați 2 linguri de sare și zahăr într-un litru de apă.
Când marinada fierbe, turnați-o în tigaia cu roșii – acestea trebuie acoperite complet cu saramură.
Acum acoperiți vasele cu tifon și lăsați la temperatura camerei timp de 3-4 zile – dacă este necesar, adăugați saramură.
Anterior, v-am spus cum să utilizați corect o placă de tăiat din lemn.