Există un condiment ieftin care îmbunătățește simțitor terciul de hrișcă.
Folosirea acestui aditiv la sfârșitul gătitului garantează două rezultate pozitive deodată.’.
În primul rând, hrișca devine mult mai aromată.
În al doilea rând, garnitura capătă un aspect neobișnuit și foarte apetisant.
Acest ingredient foarte secret este. turmericul.
Acest truc a fost împărtășit de Iulia Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.
Cum să adăugați turmeric la hrișcă
Mai întâi, acest condiment trebuie amestecat cu unt topit.
O lingură de produs gras trebuie să aibă un volum similar de turmeric per lingură.
Combinația rezultată ar trebui adăugată la terciul de hrișcă cu 5 minute înainte de sfârșitul gătitului acestuia.
După adăugarea amestecului de mirodenii și ulei, se amestecă bine garnitura.
Când farfuria ajunge nu vă grăbiți să o transferați pe o farfurie.
Așteptați cel puțin un sfert de oră: lăsați terciul la infuzat în vas, sub capac.
Acest truc va scoate mult mai bine în evidență aroma mâncării.
Hrișca va ieși incredibil de gustoasă.Va fi o capodoperă culinară chiar dacă nu există nicio componentă de carne.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus despre un aditiv secret care îmbunătățește semnificativ gustul borșului.