AcasăMâncareCum să faci terciul de hrișcă de multe ori mai delicios: ingredientul...

Cum să faci terciul de hrișcă de multe ori mai delicios: ingredientul secret de adăugat în mâncare cu 5 minute înainte de sfârșitul gătitului

Există un condiment ieftin care îmbunătățește simțitor terciul de hrișcă.

Folosirea acestui aditiv la sfârșitul gătitului garantează două rezultate pozitive deodată.’.

În primul rând, hrișca devine mult mai aromată.

În al doilea rând, garnitura capătă un aspect neobișnuit și foarte apetisant.

Acest ingredient foarte secret este. turmericul.

Acest truc a fost împărtășit de Iulia Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.

Cum să adăugați turmeric la hrișcă

Mai întâi, acest condiment trebuie amestecat cu unt topit.

O lingură de produs gras trebuie să aibă un volum similar de turmeric per lingură.

Combinația rezultată ar trebui adăugată la terciul de hrișcă cu 5 minute înainte de sfârșitul gătitului acestuia.

După adăugarea amestecului de mirodenii și ulei, se amestecă bine garnitura.

Când farfuria ajunge nu vă grăbiți să o transferați pe o farfurie.

Așteptați cel puțin un sfert de oră: lăsați terciul la infuzat în vas, sub capac.

Acest truc va scoate mult mai bine în evidență aroma mâncării.

Hrișca va ieși incredibil de gustoasă.Va fi o capodoperă culinară chiar dacă nu există nicio componentă de carne.

Anterior, gurmanzilor li s-a spus despre un aditiv secret care îmbunătățește semnificativ gustul borșului.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente