Prăjirea peștelui pentru a obține o crustă aurie crocantă nu este deloc dificilă.
Trebuie să adăugați un singur ingredient la pane.
Ce se adaugă atunci când se prăjește pește în restaurante, a povestit expertul ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Iulia Arkhipova.
Cum să obțineți pește cu crustă aurie și crocantă
Puteți face acest lucru prin adăugarea unui pic de zahăr la pesmet.Acesta accelerează formarea crustei la prăjire.
Dar este important să nu exagerați, un vârf de cuțit de zahăr pe kilogram de pește este suficient.
De asemenea, puteți înmuia peștele în făină de porumb în loc de făină de grâu.
Adăugarea unei cantități mici de sare la uleiul vegetal va ajuta la prevenirea lipirii peștelui de tigaie.
Anterior, expertul ne-a spus ce sunt krampettele britanice și cum să le gătim.