‘Așadar, cum să facem olivierul mai apetisant?’.
Această întrebare este pusă de mulți gurmanzi care nu mai sunt mulțumiți de gustul popularei salate de sărbători.’.
Există destul de multe modalități de a adăuga o notă de gust interesantă unui fel de mâncare.
De exemplu, puteți pune ciuperci sau pește roșu în salată.
Sau puteți îmbunătăți aroma olivierului cu ingrediente mai simple și mai ușoare.
Iulia Arkhipova, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra, a povestit despre această combinație interesantă.
O combinație care îmbunătățește gustul salatei
Ce fel de castravete adăugați de obicei la olivier?
Dacă e sărat, e bun! În acest caz, în salată apare o ușoară picanterie.
Folosiți castravete proaspăt ca ingredient? Aceasta este, de asemenea, o alegere bună: face ca felul de mâncare să fie răcoritor.
Și dacă ambele ingrediente sunt atât de bune, are sens. să le folosiți pe amândouă.
Data viitoare, încearcă să adaugi în olivierul tău atât castraveți proaspeți, cât și castraveți murați.
Atunci felul de mâncare va fi mult mai apetisant.Va avea totul: aromă strălucitoare, crocant și prospețime.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să pregătească salata ‘proletară’ cu varză proaspătă și castraveți.