Unii oameni preferă să gătească cartofi fără condimente: sunt siguri că sarea va fi de ajuns.
Uneori, aceasta este într-adevăr cea mai bună opțiune, deoarece vă permite să vă bucurați de aroma clasică a cartofilor prăjiți.
Cu toate acestea, condimentele nu vor fi oricum de prisos, expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova, este sigură.
La ce condimente pentru cartofi prăjiți puteți fi atenți
Usturoi granulat
Dacă folosiți usturoi proaspăt, acesta se poate arde sau își poate pierde rapid aroma: nu o veți simți în preparatul finit.Dar cu usturoi granulat, felul de mâncare va fi întotdeauna perfect.
Pudră de ceapă
Mulți oameni ar putea crede că această opțiune ar fi evident superfluă, dar nu este cazul.Pudra de ceapă are propriile sale caracteristici și în ceea ce privește gustul și aroma.
Curry
Este ca și cum acest amestec de condimente ar fi fost inventat pentru a face cartofii prăjiți perfecți: veți obține echilibrul perfect de gust și aromă.
Mai devreme v-am povestit despre cum să alegeți pollock-ul potrivit.