Nu puteți reuși să faceți un borș cu adevărat apetisant, nu-i așa?
Atunci folosiți un simplu ingredient în plus.
Acesta va da supei o notă de gust interesantă care va scoate în evidență și aromele celorlalte ingrediente din mâncare.
Trebuie subliniat faptul că acest aditiv secret este ideal și pentru supă.
Despre un truc culinar interesant a povestit expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătarului, brutarului de categoria a patra Iulia Arkhipova.
Ce să adăugați la borș sau șchi pentru a îmbunătăți aroma
Chiar secretul pentru o aromă perfectă a supei este adăugarea de. roșii rase.
Luați câteva roșii, curățați-le de coajă și tocați-le cu o răzătoare sau cu un tocător de carne.
Pulpa rezultată trebuie prăjită într-o tigaie (de preferință cu unt sau untură).Masa preparată trebuie adăugată la supa clocotită.
Rezultatul va fi un fel de mâncare incredibil de apetisant.Datorită adaosului de roșii, borșul și scuturile se dovedesc mult mai gustoase.
Gurmanzilor anteriori li s-a spus cum să gătească delicios chiar și cele mai ieftine paste.