Putem spune cu siguranță că fiecare gospodină are propria ei părere despre castraveții murați, așa că este înfricoșător să ne imaginăm câte rețete pentru această gustare există în lume..
Chiar și iubitorii de castraveți murați și murați încearcă să mureze unul sau două borcane pentru iarnă doar pentru varietate..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cât de gustos și neobișnuit este să murați castraveții.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Tăiați castraveții curați și proaspeți în felii subțiri.
2.Apoi amestecați uleiul vegetal și oțetul, adăugați condimente conform listei și turnați dressingul peste legumele pregătite.
3.Se lasa 10-15 minute pentru ca legumele sa-si elibereze sucul, se amesteca si se pun in borcane curate.
4.Puneți preparatele într-o cratiță cu apă și sterilizați timp de 15 minute după fierbere.
Închidem borcanele cu capace, le răsturnăm și, odată ce piesa de prelucrat s-a răcit, o punem la depozitare într-un loc întunecat și răcoros.