AcasăMâncareUn fel de mâncare foarte inedit: cum să gătești friptură de pepene.

Un fel de mâncare foarte inedit: cum să gătești friptură de pepene.

Sezonul pepenilor se apropie de sfârșit, așa că este timpul să vă bucurați de aroma preferată a fructului suculent.

Dacă v-ați săturat de aceste dovleci și ați încercat deja tot felul de smoothie-uri, zelle, salate și alte mâncăruri cu pepene în ele, încercați o altă soluție neconvențională – friptură de pepene.

Cum să surprinzi oaspeții și membrii familiei, a povestit expertul ediției online a BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova.

În plus față de pepenele roșu, veți avea nevoie de miere, ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați pepenele – încercați să tăiați pulpa în dreptunghiuri egale, care au o grosime de aproximativ 3 cm.

Următorul pas este să pregătiți marinada pentru care trebuie să amestecați miere, ulei, oțet și condimente.

Când totul este gata, trimiteți pepenele în sosul rezultat timp de 20 de minute.

După acest timp, încălziți o tigaie de grătar și așezați fripturile de pepene pe ea.Se prăjesc la foc mediu pe fiecare parte până când se văd dungi aurii pe pulpa roșie a pepenelui.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente