Probabil că fiecare gospodină știe cum să gătească cotlete, dar nu toată lumea are acest fel de mâncare gustos – moale, suculent și fraged.
Cu toate acestea, dacă folosiți trucul de la expertul ediției rețelei ‘BelNovosti’, bucătarul Julia Arkhipova, cotletele gătite nu vor fi mai rele decât cele servite în restaurante.
Cum să faci carne tocată ‘aerată’
Prepararea cărnii tocate foarte ‘aerate’ este o chestiune simplă, deoarece este suficient să adăugați la masa de cotlet un amestec special preparat în câteva minute.
Spargeți 1-2 ouă într-un bol pentru blender, adăugați 2 căpățâni de ceapă și 2 căței mici de usturoi.
De asemenea, este necesar să includeți în amestec sare și piper negru după gust.Este permis să adăugați și alte condimente, dar acest lucru este opțional.
Acum porniți blenderul timp de 1-2 minute, apoi combinați conținutul acestuia cu carnea care a fost derulată prin mașina de tocat carne.
Datorită acestui amestec ‘aerisit’, cotletele ies întotdeauna delicioase, moi, fragede și aerisite.