AcasăMâncareTrucul folosit de bucătarii profesioniști pentru a-și face cotletele 'airy'

Trucul folosit de bucătarii profesioniști pentru a-și face cotletele \’airy\’

Probabil că fiecare gospodină știe cum să gătească cotlete, dar nu toată lumea are acest fel de mâncare gustos – moale, suculent și fraged.

Cu toate acestea, dacă folosiți trucul de la expertul ediției rețelei ‘BelNovosti’, bucătarul Julia Arkhipova, cotletele gătite nu vor fi mai rele decât cele servite în restaurante.

Cum să faci carne tocată ‘aerată’

Prepararea cărnii tocate foarte ‘aerate’ este o chestiune simplă, deoarece este suficient să adăugați la masa de cotlet un amestec special preparat în câteva minute.

Spargeți 1-2 ouă într-un bol pentru blender, adăugați 2 căpățâni de ceapă și 2 căței mici de usturoi.

De asemenea, este necesar să includeți în amestec sare și piper negru după gust.Este permis să adăugați și alte condimente, dar acest lucru este opțional.

Acum porniți blenderul timp de 1-2 minute, apoi combinați conținutul acestuia cu carnea care a fost derulată prin mașina de tocat carne.

Datorită acestui amestec ‘aerisit’, cotletele ies întotdeauna delicioase, moi, fragede și aerisite.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Când plantați usturoi în 2024: sfaturi de la grădinari despre cum să alegeți data potrivită de fiecare dată

Usturoiul nu este cea mai pretențioasă plantă, care este folosită cu ușurință de grădinarii de legume.Una dintre tehnicile comune este plantarea usturoiului sub...

Ce plante, în conformitate cu reglementările, nu trebuie tăiate toamna

Pentru a încheia corect sezonul dacilor, trebuie să țineți cont de toate nuanțele.Acest lucru se aplică fertilizării, tratamentului împotriva dăunătorilor și bolilor, udării...

Sunt dezvăluite cele mai importante sfaturi pentru creșterea randamentului de zmeură la sfârșitul sezonului.

Orice dachnik experimentat știe despre 'contribuția' la producția de fructe de pădure de anul viitor chiar acum. Și nu este vorba doar de...

Grădinarii experți de legume au un răspuns: poți uda roșiile cu bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit nu numai la gătit, ci și pentru hrănirea culturilor de legume.În special, roșiile.Vă spunem cum să hrăniți...

Comentarii recente