AcasăMâncareTandru și aerisit: cum să faci un tort delicios cu banane într-o...

Tandru și aerisit: cum să faci un tort delicios cu banane într-o tigaie – nu este nevoie să pornești cuptorul

Dacă credeți că puteți face o plăcintă delicioasă doar în cuptor, vă înșelați.

O masă apetisantă de acest tip poate fi creată pe blatul aragazului.

Vorbim despre cea mai delicată prăjitură cu banane, a cărei rețetă a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, un expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra.

Rețetă de plăcintă cu banane

Luați un recipient adânc și bateți un ou în el.

Adăugați un vârf de sare și 80 de grame de zahăr granulat.

De asemenea, este recomandabil să folosiți un astfel de ingredient ca zahărul vanilat (1 linguriță.л.).

Se ‘lucrează’ temeinic conținutul recipientului cu un bici.

Se adaugă laptele (150 ml), făina (150 grame), praful de copt (1 linguriță) și uleiul de floarea-soarelui (3 linguri) la amestecul rezultat.litru) și ulei de floarea soarelui (3 linguri.л.).

După amestecarea repetată se va turna aluatul pentru viitoarea plăcintă.

Apoi trebuie să pregătiți bananele.Tăiați două fructe decojite în cercuri.

Așezați bucățile rezultate pe fundul unei tigaie bine unsă cu unt.

Se toarnă ingredientul de banane peste baza de făină pregătită anterior.

Așezați vasele de gătit pe arzător și porniți-l pe ultimul.

Plăcinta trebuie să se gătească la foc minim sub capac timp de o jumătate de oră.

Rezultatul este un desert delicios care este moale și aerat.

Bucătarilor anteriori li se spunea cum să folosească corect sifonul atunci când găteau frigărui.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente