Dacă credeți că puteți face o plăcintă delicioasă doar în cuptor, vă înșelați.
O masă apetisantă de acest tip poate fi creată pe blatul aragazului.
Vorbim despre cea mai delicată prăjitură cu banane, a cărei rețetă a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, un expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra.
Rețetă de plăcintă cu banane
Luați un recipient adânc și bateți un ou în el.
Adăugați un vârf de sare și 80 de grame de zahăr granulat.
De asemenea, este recomandabil să folosiți un astfel de ingredient ca zahărul vanilat (1 linguriță.л.).
Se ‘lucrează’ temeinic conținutul recipientului cu un bici.
Se adaugă laptele (150 ml), făina (150 grame), praful de copt (1 linguriță) și uleiul de floarea-soarelui (3 linguri) la amestecul rezultat.litru) și ulei de floarea soarelui (3 linguri.л.).
După amestecarea repetată se va turna aluatul pentru viitoarea plăcintă.
Apoi trebuie să pregătiți bananele.Tăiați două fructe decojite în cercuri.
Așezați bucățile rezultate pe fundul unei tigaie bine unsă cu unt.
Se toarnă ingredientul de banane peste baza de făină pregătită anterior.
Așezați vasele de gătit pe arzător și porniți-l pe ultimul.
Plăcinta trebuie să se gătească la foc minim sub capac timp de o jumătate de oră.
Rezultatul este un desert delicios care este moale și aerat.
Bucătarilor anteriori li se spunea cum să folosească corect sifonul atunci când găteau frigărui.