Kebabul de porc fără exagerare poate fi numit unul dintre cele mai delicioase și suculente, dar pentru asta trebuie să știți cum să-l gătiți corect.
Este important să rețineți că calitatea finală a kebab-ului este influențată și de marinată..
Expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, ne spune ce reguli trebuie să urmăm.
Care sunt principalele secrete ale marinadei
Condimentele
Este necesar să se aleagă acele componente care pot masca mirosul specific al cărnii de porc și ajută la dezvăluirea aromei cărnii din cele mai favorabile părți.
În acest caz, este obișnuit să se aleagă zira, coriandrul, diferite tipuri de piper, paprika, cimbrul și muștarul.
Înăbușire
Pentru marinată, este important să se creeze un mediu acid, astfel încât fibrele cărnii să devină mai moi.În acest scop, se folosesc ca bază kefirul, sucul de lămâie sau roșiile cu pastă de tomate.
Ceapă
Fără această componentă, o marinadă gustoasă nu va fi pregătită.Prin urmare, puteți pune în siguranță o mulțime de ceapă.
Pentru ‘zest’
Dacă doriți să faceți marinada incredibil de interesantă, introduceți puțin suc de rodie sau de ananas.Aromele cărnii vor fi dezvăluite într-un mod cu totul nou.