Borșul este una dintre acele supe care poate fi numită reușită doar dacă este fiartă.
A atinge acest scop nu este uneori posibil, pentru că suntem obișnuiți să preparăm felul de mâncare în felul lor..
Cu toate acestea, câteva trucuri vor face orice borș bogat, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce secrete puteți folosi?
Carnea trebuie să aibă un os
Da, peste un astfel de bulion va trebui să vă ‘frământați’ și să petreceți mai mult timp, dar rezultatul merită.Borșul este bogat, parfumat și incredibil de gustos.
Carne de porc
Nu toată lumea știe că este obișnuit să gătești borscht din diferite soiuri de carne.În acest caz, este posibil să se îndeplinească mai multe sarcini deodată.În special, supa va deveni mult mai gustoasă și mai interesantă.
Adaosul de carne de porc, pe de altă parte, va face borșul mai bogat.
Untul
Acest truc, de asemenea, poate fi folosit în siguranță pentru a face cel mai spectaculos borș.O bucată de unt așezată în sandwich va transforma borșul dincolo de recunoaștere.
Acesta va deveni bogat și incredibil de bogat.