Mulți s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu faptul că cotletele în procesul de tratare termică încep să se destrame.
Acest lucru nu poate decât să supere gazda, deoarece nu este o experiență plăcută..
Cu toate acestea, cotletele își vor păstra întotdeauna forma dacă sunt gătite corect, notează expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce greșeli să evitați
Mărimea cotletelor
Cu cât cotletul dvs. este mai mare, cu atât cresc șansele ca acesta să se dezmembreze.Prin urmare, nu trebuie să mucegăiți elemente care sunt prea mari.
Dacă nu se destramă, oricum nu vor fi coapte la mijloc.Nu le puteți mânca.
Elemente de legare
Dacă cotletele de dimensiuni normale se desfac, merită analizată compoziția.Recent, tot mai multe hostess nu introduc ouă în tocătură pentru a evita rigiditatea produsului finit.
Dar, în acest caz, trebuie să găsiți un înlocuitor demn.
Trebuie să introduceți fulgi de ovăz, semolă, cartofi rași, amidon, făină sau dovlecel mărunțit.
Lucrul cu carne tocată
Dacă doriți ca cotletele să nu se dezmorțească, carnea tocată trebuie să fie perfect frământată.După aceea trebuie ținut în frigider cel puțin o oră.
În acest caz, cotletele vor putea cu siguranță să-și păstreze forma.