Te-ai săturat de hash browns? Observați celălalt fel de cartofi..
Vorbim despre o plăcintă care se distinge prin gustul strălucitor, suculent și sațietate..
Nu este nimic complicat în pregătirea acestui fel de mâncare.Și nu va trebui să pierzi mult timp.
În acest caz, veți obține o adevărată capodoperă culinară, care, în gustul ei, nu este deloc inferioară clătitelor cu cartofi.
Rețeta unui fel de mâncare interesant a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar și brutar de clasa a patra.
Reteta de placinta cu cartofi
Mai întâi trebuie să pregătiți umplutura.Există multe opțiuni diferite, dar ciupercile se potrivesc cel mai bine cu cartofii.
Tăiați șampioanele și prăjiți-le într-o tigaie împreună cu ceapa tocată.
Apoi se rade jumatate de kilogram de cartofi curatati, se adauga putina sare si piper la masa rezultata, se adauga putine ierburi si 3 oua crude.Se amestecă bine întregul conținut al recipientului.
După aceasta, puneți jumătate din amestecul rezultat de cartofi-ou într-o tigaie preîncălzită.
Stratul intermediar este în prealabil încălzit șampioane cu ceapă.Stratul superior este a doua jumătate a aluatului de cartofi.
Acoperiți tigaia cu un capac, dați focul la mic și așteptați o treime de oră.
Apoi scoateți capacul, întoarceți plăcinta, puneți capacul la loc și gătiți vasul încă un sfert de oră.
Rezultatul final va fi un fel de mâncare adevărat delicios de care probabil fiecare iubitor de clătite va fi încântat.
Anterior, gurmanților li s-a spus ce să adauge atunci când prăjesc peștele pentru a da preparatului o crustă aurie crocantă.