Poroasă, aerisită și moale – plăcinta preparată după această rețetă este complet autosuficientă..
După bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă la publicația online BelNovosti, poate fi folosită ca bază pentru prăjituri, deoarece se potrivește bine cu mousse și creme..
Coacerea se prepară ușor și simplu din următoarele ingrediente:
Se amestecă zahărul, smântâna și oul și se bate ușor până se obține o masă omogenă.
Acum adăugați făină (asigurați-vă că o cerneți), sifon și cacao și amestecați din nou bine – atâta tot, aluatul este gata.
Puteți coace plăcinta într-un multicooker, uns în prealabil vasul cu unt, folosind modul „Coacere”.
Va funcționa și cuptorul – setați temperatura la 180 de grade și țineți plăcinta la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Odată ce prăjitura este gata, se scoate din tavă și se răcește puțin, apoi se înfășoară în folie alimentară și se lasă să se răcească complet așa.Ca urmare, prăjiturile vor deveni și mai umede.
Anterior, v-am spus cum să obțineți un gălbenuș galben strălucitor din ouă fierte.