Vrei să îmbunătățești simțitor gustul borșului? Folosește un aditiv secret!.
Se compune din ingrediente accesibile și este ușor de făcut.
Rezultatul adăugării acestui amestec la supă va fi o îmbunătățire netă a gustului său.
Cu toate acestea, gurmandul va trebui să aștepte aproximativ un sfert de oră pentru ca aditivul să ‘acționeze’.
Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, a povestit despre un truc culinar interesant.
Un aditiv care îmbunătățește gustul borșului
Este format din două componente: untură și usturoi.
Primul produs trebuie tăiat în cuburi mici și trimis în bolul unui blender.
Câțiva căței de usturoi ar trebui, de asemenea, să fie puși acolo.
Mărarul sau pătrunjelul pot fi folosite ca ingredient suplimentar.
Conținutul castronului trebuie să fie tocat.Ca rezultat, veți obține o masă, care este exact aditivul care transformă borșul într-o adevărată capodoperă culinară.
De îndată ce gătitul supei ajunge la final, în oală trebuie adăugat amestecul de slănină și usturoi preparat recent (2 linguri.л.va fi suficient).
Punct important: nu vă grăbiți să mâncați borscht imediat după adăugarea acestei mase.Este necesar să așteptați cel puțin 15 minute.
Cu alte cuvinte, supa trebuie lăsată la infuzat.Fără această acțiune, este puțin probabil ca adăugarea să se ‘deschidă’ complet: este puțin probabil ca vasul să dobândească notele de aromă dorite.
Anterior, gurmanzii au fost informați despre trucul, datorită căruia piureul de cartofi devine de multe ori mai gustos.