Nu toate cele mai delicioase lucruri sunt preparate în restaurante sau bucătăriile din oraș.Rețetele din sat sunt speciale și expresive.
Aici nu vă cer să gătiți exclusiv cu ulei de măsline extravirgin pur, nu există alt glamour obsesiv..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să frământăm aluatul pentru plăcinte în stil rustic.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Untul trebuie să fie moale, iar laptele să fie încălzit.
2.Adăugați un pachet de drojdie și zahăr în laptele cald și lăsați amestecul timp de 15-20 de minute.
3.Cerneți făina, amestecați-o cu untul topit și frământați amestecul cu mâna.
4.Apoi adăugați lapte cu drojdie și zahăr în făină și frământați aluatul – nu trebuie să fie tare.
5.Când este gata, puneți-o la frigider pentru 30 de minute, după care puteți forma plăcintele.Poftă bună!