AcasăMâncareSe va topi în gură: trebuie doar să adăugați aripioare de pui...

Se va topi în gură: trebuie doar să adăugați aripioare de pui cu acest component.

Aripioarele de pui sunt nu doar delicioase, ci și destul de versatile, fiind potrivite ca aperitiv de sine stătător sau asociate cu diverse garnituri.

Aceastea sunt o alegere excelentă pentru cina de zi cu zi și vor impresiona cu siguranță oaspeții dumneavoastră.

Secretele gustului lor desăvârșit au fost dezvăluite de Iulia Arkhipova, o bucătăreasă renumită de la ediția online a BelNews.

Ingrediente

Pentru a pregăti 1 kg de aripi, veți avea nevoie de:

  • 1 linguriță de sare,
  • 0,5 linguriță de piper negru,
  • Ardei iute – după gust,
  • 3-4 căței de usturoi,
  • 50 ml de sos de soia,
  • 1 linguriță de paprika afumată.
  • Pregătire

    Pentru a pregăti aripioarele de pui pentru prăjire, tăiați-le la articulații, îndepărtând marginile. Apoi, trebuie să sărați și să piperați aripile, lăsându-le timp de 15-20 de minute.

    Prepararea

    Ulterior, aripioarele se prăjesc în ulei vegetal pe ambele părți până devin ușor aurii.

    După aceasta, se scot aripioarele din tigaie și se prăjește usturoiul tocat mărunt în același ulei, adăugând sosul de soia și paprika afumată.

    Se aduc din nou aripioarele în tigaie și se prăjesc timp de 3-5 minute suplimentar.

    Servire

    Înainte de a așeza preparatul pe masă, presărați aripioarele cu semințe de susan. Acestea pot fi înlocuite cu pătrunjel proaspăt.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente